net aangekomen... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van fleurtjeriemersma - WaarBenJij.nu net aangekomen... - Reisverslag uit Amsterdam, Nederland van fleurtjeriemersma - WaarBenJij.nu

net aangekomen...

Blijf op de hoogte en volg

06 September 2005 | Nederland, Amsterdam

Haai,
Allereerst: ik ben veilig aangekomen!!
Voor ik vertel over mijn reis (die nog maar net begonnen is) wil ik iedereen bedanken voor de tips / ceatieve 'kunstwerken' / verhalen e.d. Echt heel erg leuk!!
Ik ben net aangekomen in mijn Hostel in Sydney. De vliegreis was waanzinnig lang (hadden we ook nog is vertraging in Londen door slecht weer) en ik moet nog wel even in dit ritme komen. Maar goed, mijn eerste indruk van Sydney is: Groot. We zitten redelijk in het centrum en rondom zijn heel waanzinnig grote gebouwen. We mogen onze kamer nog niet in, maar wat we gehoord hebben is het hier nou niet bepaald schoon (wat ik waarschijnlijk helemaal niet meer erg vind als ik terug naar Nederland ga, maar waar ik nu nog wel even aan moet wennen). Ik kan verder nog niet veel vertellen over Australie... maar ik hou jullie op de hoogte! Kus Fleur

• 06 September 2005 - 06:31

MARC:

Fijn te horen dat je goed bent aangekomen. HAVE FUN!

• 06 September 2005 - 06:42

Nienke:

Hai lief nichtje!
    Goed om te horen dat je veilig bent aangekomen. Geniet van alles wat nieuw is daar!! Enjoy!

• 06 September 2005 - 07:18

Marike:

Ha die Fleur, fijn dat je reis goed is verlopen. Ik hoop dat je intussen lekker hebt geslapen. Tot gauw!

• 06 September 2005 - 07:27

Dick:

Dag Fleurtje,
    ik heb mijn pc zo ingesteld dat die elke ochtend met jouw pagina opent. Dan kan ik je goed volgen en het maakt mijn werk een stuk leuker.

• 06 September 2005 - 08:33

Marieke:

Hej fleur! Super om je zo te kunnen volgen! en dat je goed aan gekomen bent! Geniet van het leven! xus

• 06 September 2005 - 08:48

Elki:

hey lieve fleur, raar dat je nu aan de andere kant van de wereld zit! veel plezier!

• 06 September 2005 - 09:30

Annet:

Geweldig, ben jaloers op je.Lief dat je zo snel een mail rondzend. Spannend hoe het verder gaat. Geniet en ook slaap ze.

• 06 September 2005 - 11:43

Theo:

lieve Fleur, wat leuk om zo interactief met je te communiceren. Geniet van dit geweldige avontuur, we zullen je site trouw bezoeken. Liefs, Theo

• 06 September 2005 - 13:33

Adrioaan Peter:

Death In Venice (Britten)
    In repertory from 7 - 23 September
    Presenter: Opera Australia
    Venue: Opera Theatre

Lieve Doortje,
    Lijkt me fantastisch om daar bij te zijn. Als je gaat (met Els ?), betaal ik.

P.

• 06 September 2005 - 15:27

Nico:

Ontezettend leuk dat je zo'n website hebt.
    We volgen je.

• 06 September 2005 - 15:38

Frank:

heey fleur ik ben wel een beetje jaloers op jou want ik moet al weer naar school :( maar het is wel leuk om alles te lezen wat je mee maakt

• 06 September 2005 - 19:04

EVA:

Hey zus dit is leuk! Je voelt zo toch nog heel dicht bij! X

• 07 September 2005 - 19:00

Carlijn :D:

heey flower, mooi dat je veilig bent aangekomen!! je dacht in dat smsje zeker waar heeft ze het over toen ik vroeg of je me stukje mooi vond(toen had je het nog niet gekregen)nou ik wnes je nog een keer heeel veel plezier en ik zal je vaak mailen.;)

• 08 September 2005 - 18:15

Susanne:

hajj Fleur! Fijn dat je goed aangekomen bent.Heel veel plezier!!! Natuurlijk ga ik je site elke dag bekijken.